Voorraadbeheer en bestellen

Voorraadbeheer en bestellen

Voorraadbeheer en bestellen - icoon_inloggen_webshop    

 

Voorraadbeheer en bestellen - webshop

Relaties van Benito hebben de mogelijkheid promotie-artikelen in een ‘eigen’ webshop te plaatsen. Benito zorgt voor de productie van de goederen en de voorraadbeheer.

De webshop die Benito aanbiedt is in de eigen huisstijl aan te passen. Bedrukte artikelen die u afneemt bij Benito worden in een webshop beschikbaar gesteld aan geautoriseerde medewerkers van uw bedrijf. Bevoegde medewerkers kunnen bestellen via de webshop door middel van een eigen of gezamenlijke login code en wachtwoord. Deze worden door Benito ingevoerd via een door u aangeleverde Excel sheet. Het is mogelijk om een autorisatie plaats te laten vinden op bestellingen. Na een bestelling wordt dan een e-mail gestuurd naar een aangewezen persoon die een bestelling kan accorderen. Na de goedkeuring wordt de bestelling automatisch naar het magazijn doorgestuurd en gereedgemaakt voor verzending. Bestelling worden binnen 48 uur geleverd en kunnen uiteraard ook tegen extra kosten middels een expreszending plaatsvinden.

Een medewerker kan een persoonlijk/afdeling budget krijgen waarbinnen besteld kan worden.

De webshop bevat een homepage, productindex, login scherm, introductie & spelregels, een handleiding, contact en opmerkingen en een winkelwagen. De pagina’s worden van aangepaste teksten voorzien.

Producten worden in productgroepen geplaatst en bevatten een omschrijving, specificaties, voorraad en meerdere afbeeldingen. Het is mogelijk om aan te geven dat bij een bepaalde minimum voorraad van een product een voorraad-waarschuwing wordt gegeven via e-mail.