Nieuws

 • Maak het visueel!

  Je kunt promotionele producten prima gebruiken om iets te visualiseren. Kijk maar eens naar dit voorbeeld. Een bedrijf geeft aan wat het effect is van een plastische chirurgie. Dat krijg je met een andere vorm van reclame niet voor elkaar! Je maakt promotie voor je merk en mensen zeggen ook nog dankjewel omdat ze iets leuks krijgen. Origineel maar zeker ook effectief!
 • Effectiviteit van promotionele artikelen.

  Feiten en Cijfers. Voordelen van promotionele producten nader onderzocht.
 • Zo gebruik je promotionele artikelen!

  Zo zet je op een creatieve en effectieve manier promotionele artikelen in. Iams uit Australie gebruikt deze frisbee in de vorm van een gewicht om kenbaar te maken dat hun hondenvoer je huisdier gezond en sterker maakt.
 • De ene mok is de andere niet.

  De rechter mok valt meer op dan de linker. Lees hoe dat kan. Promotionele artikelen kunnen effectief bijdragen aan uw merkimago. Dat is echter niet bij alle artikelen het geval. Niet alleen het product is daar namelijk verantwoordelijk voor. Het gaat er om wat je met een product gaat doen....
 • Be touched by Prodir

  Deze pennen van Prodir zijn eigenlijk te mooi om mee te schrijven. Daar schrijven ze echter te goed voor. Bekijk de nieuwe modellen van het Zwitserse merk Prodir en..... Be Touched! (of GERAAKT zoals we bij Benito zeggen).
123