Een kleine bijdrage aan Light of Life

Stichting Light of Life helpt kinderen in Nepal om hen zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst. Zo krijgen ze de mogelijkheden hun eigen weg te vinden en de keuzes te maken die goed voor ze zijn.

Elk kind heeft recht op goed onderwijs.
Goed onderwijs is onderwijs dat past in deze tijd, waar nieuwe inzichten in verwerkt zijn, waar een bijdrage wordt geleverd aan duurzaamheid en perspectief wordt geboden op een goede toekomst.

Het personeel in Nepal maakt “elk kind een belofte”, elke dag meer dan waar; van kok, tot chauffeurs tot cleaners, hulpjes en teachers.

Om de dankbaarheid te onderstrepen, krijgen ze onder andere een Light of Life T-shirt, gesponsord door Benito. Wij vinden het fijn dat we een heel klein steentje kunnen bijdragen aan de geweldige activiteiten van deze stichting.

 

Education is the Light of Life is opgericht door Marlies Beeks.

In 2007 vroeg de directeur van de Kumbeshwore School in Patan (Nepal) haar om ondersteuning. Dit was voor haar het startsein van het ontwikkelingsproject.

Op de muur van deze school stond de uitspraak “ Education is the Light of Life “.

Een rake uitspraak, die past bij de stichting.

De zonnebloem is gekozen als logo van Light of Life.

Deze symboliseert het doel van de stichting; zodra de bloem licht en warmte ontvangt, zal zij tot volle wasdom komen, laat zij haar schoonheid zien en is zij in staat om zich voort te planten.

Wil je Light of Life ook steunen?
Klik hier voor meer informatie.