Onze passie.

Dankzij unieke en originele promotionele artikelen onderscheiden onze klanten zich van hun concurrenten. Wij hebben een passie voor onderscheidende en opvallende promotionele artikelen. We krijgen energie als we de reacties zien van mensen die een "Benito" artikel aangeboden krijgen.

Een promotioneel artikel is niet alleen een product met een logo. U heeft een doel als u een product wilt inzetten. Effectiviteit is belangrijk. Zeker in deze tijden. Wat is uw reden om een promotioneel product te gebruiken?
U wilt eenvoudiger afspraken met uw klanten maken? Belangrijke aspecten van uw bedrijf of product profileren? In contact komen met bezoekers op een beurs? Meer naamsbekendheid creëren? Klanten aansporen tot actie?

Benito raakt uw doelgroep! Mail of bel ons voor een vrijblijvend voorstel en laat u verrassen. Al sinds 1984 bedenken wij unieke en effectieve promotionele artikelen en relatiegeschenken.

Kijk hier voor een aantal gerealiseerde projecten.

  

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging Platform Promotional Products | PPP en hebben de Code of Conduct onderschreven. Deze code committeert zich met de rechten van individuen, respecteert ons milieu, focust op naleving van (lokale) wet- en regelgeving én geeft specifieke aandacht aan mensenrechten en arbeidsomstandigheden voor werknemers. Wij staan vierkant achter de in de Code of Conduct omschreven criteria en voldoen volledig aan deze richtlijnen voor eerlijk zaken doen en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Link naar Code of Conduct